Hieronnat Kaarinassa Piispanristillä 30.5 alkaen

HIERONTAPALVELUT

Hierojana toimii ammattitutkinnon suorittanut, koulutettu hieroja Riikka. Hierontaa sinun tarpeisiin: lihaskipuihin, säännölliseen kehonhuoltoon ja rentoutumiseen. Tervetuloa hierontaan Kaarinan Piispanristille!

HierontaStudio Säde tarjoaa hoitavaa ja rentouttavaa klassista hierontaa, sekä hemmottelevia spa-hierontoja.

Hieronnat

HIERONTATILAT MUUTTAVAT TOUKOKUUN LOPUSSA Piispanristintie 2c 20760 Kaarina! Vikat työpäivät Uittamolla 23-25.5. Ensimmäinen työpäivä uusissa tiloissa on 30.5.2022. Avajaistarjouksena klassinen hieronta 45min 40€ (norm 44€) 28.6.2022 asti. Lämpimästi tervetuloa!

Hieronnat toteutetaan studion tunnelmallisissa tiloissa. Pääset nauttimaan hieronnasta kiireettömässä ilmapiirissä, rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Lämpöpatja lämmittää mukavasti ja hieronnassa peitellään halutessasi hyvin, jotta kylmä ei pääsisi tulemaan. Hieronnan aikana saa olla ihan hiljaa, mikä vain sinusta tuntuu mukavalle.

Maksutavat ja yhteydenotto lomakkeen löydät ajanvaraus ja sijainti -sivulta. Ajanvaraus nettiajanvarauksen kautta tai viestillä 0402206125 / riikka@hierontastudiosade.fi. 

Kuvaukset hieronnoista ja hinnoista alla.

Lämpimästi tervetuloa!

Nettiajanvarauksesta varaat ajan helposti hierontaan:

hieronnat
Hieronnat niskahieronta

HOITAVAT HIERONNAT

Sisältää klassisen hieronnan, päähieronnan ja  raskausajanhieronnan. Nämä hieronnat käyvät maksettavaksi epassi, smartum, eazybreak ja edenred eduilla.

Hoitava tai rentouttava klassinen hieronta

30 min 35€
45 min 44€
60 min 54€
75 min 62€
90 min 72€
120min 95€

Koulutetun hierojan tekemä klassinen hieronta on lähes jokaiselle sopiva hoitomuoto. Haluat vain hetken pysähdyksen arkeen tai sinulla on enemmän vaivoja, mitä voisi helpottaa hieronnalla. Hieronta toteutetaan aina toiveiden mukaisesti ja voimmakkuus sovitetaan jokaiselle sopivaksi. Hieronnassa käytetään monipuolisesti erilaisia otteita ja tempo on rauhallinen. 

♦ Hoitava hieronta on sinulle, joka kaipaat lihaksia muokkaavampaa ja tehokkaampaa hierontaa. Hieronnan voimakkuus on kuitenkin aina asiakkaan määriteltävissä. 

♦ Rentouttava hieronta on sinulle, joka haluat kokonaisvaltaista rentoutumista ja pehmeiden otteiden rauhoittavaa vaikutusta. Toteutetaan kokovartalohierontana. 

Mielenrauhaa - klassinen päähieronta

30 min 38€
45 min 48€ 
60 min 58€
75 min 68€

Klassisessa päähieronnassa hoidetaan erityisesti niska-hartian, pään, kasvojen ja rintalihasten kireyksiä hellin ottein. Ihana hetki omaa aikaa rauhoittuen ja antaen mielen levätä. Erityisen hyvä hoito väsymyksestä ja kiireestä kärsiville, pääkipuiselle sekä jokaiselle niskavaivaiselle. Hoito tehdään useimmiten istualteen ja selinmakuulta, mutta myös toivomuksesta kokonaan hierontapöydällä.

Äidinrakkaus - klassinen raskausajan hieronta

45 min 48€
60 min 58€
75 min 68€

Lempeää kehonhuoltoa odottavalle äidille. Hieronta tehdään tyynyillä tukien, mukavissa asennoissa, lähes kokovartalon alueelle. Hierontaa rauhallisin klassisin ottein, toiveiden mukaisesti. Hieronnassa voidaan käsitellä jalkojen, selän, käsien, pään ja kasvojen alueita toiveiden mukaisesti. Hoito rentouttaa ja hoitaa ihanasti.

HEMMOTTELEVAT SPA -HIERONNAT

Kuumakivihieronta, kahden tunnin hemmotteluhieronta sekä aromaterapeuttinen hieronta. Hinnat sisältävät vuonna 2022 ALV24.

Rentouttavat hieronnat

Taivaalliset kivet –kuumakivihieronta

1 h 68€
1 h 15min 78€

1 h 30min 88€

Taivaallisen ihana ja lämmin hieronta kivien kera. Lämpö rentouttaa lihaksia ja mieltä tehokkaasti. Hierontaan kuuluu myös hemmotteleva päänahan ja kasvojen hieronta. Herkullisen tuoksuisen voiteen saat valita toiveidesi mukaan.  

Rentoutujan Unelma

2 h 110€

Tässä kahden tunnin hemmottelevassa hieronnassa saat nauttia kaikista hemmotteluhoidoista yhdessä. Ihana yhdistelmä hemmottelevaa kokovartalon hierontaa, kuumakivihierontaa ja päänhierontaa. Valittavissasi ovat herkullisen tuoksuiset sheavoiteet, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Myös hajusteeton vaihtoehto. Täydellinen kokonaisvaltainen hemmottelu kiireettömästi, rauhassa rentoutuen.

Tuoksujen voimaa - aromaterapeuttinen hieronta

1 h 68€
1 h 15min 78€

1 h 30 min 88€

Tuoksujen voimaa hieronnassa yhdistyvät terapeuttiset tuoksut ja tehokas, mutta hemmotteleva hieronta. Alussa valitsemme sinulle tuoksun ja käymme läpi hierottavan alueen. Hieronta voi olla kokovartalohieronta tai painottua esim selän ja päänahan + kasvojen alueelle. Tuoksuista löytyy eteerisiä öljyjä ja Frantsilan auyrvedisia hoitoöljyjä, joista saadaan jokaiselle sopiva, voimaannuttava yhdistelmä.

Ihania hierontahetkiä toivottaen, Riikka

HierontaStudion tunnelmaa.