Hierontaa rentouttavalla otteella

Hierojan palvelut Kaarinassa

Hierojana toimii ammattitutkinnon suorittanut, koulutettu hieroja Riikka. Hierontaa sinun tarpeisiin: lihaskipuihin, säännölliseen kehonhuoltoon ja rentoutumiseen. Tervetuloa hierontaan Kaarinan Piispanristille!

HierontaStudio Säde tarjoaa hierontaa monenlaiseen makuun. Tehokasta ja rentouttavaa.

tunnelmallinen hierontahuone

HIERONTATILAT MUUTTIVAT KAARINAAN TURUSTA! Uusi osoite on Piispanristintie 2c 20760 Kaarina. 

Hieronnat toteutetaan studion tunnelmallisissa tiloissa Kaarinan Piispanristillä. Pääset nauttimaan hieronnasta kiireettömässä ilmapiirissä, rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Lämpöpatja lämmittää mukavasti ja hieronnassa peitellään halutessasi hyvin, jotta kylmä ei pääsisi tulemaan. Hieronnan aikana saa olla ihan hiljaa, mikä vain sinusta tuntuu mukavalle. Hoidot toteutetaan aina sinun toiveiden mukaisesti!

Ajanvaraus: ajanvaraus ja sijainti -sivulta. 

Maksutapoina korttimaksun lisäksi epassi, eazebreak, edenred ja smartum (tarkistathan etukäteen että etuus käy hierontaan).

Lämpimästi tervetuloa!

Nettiajanvarauksesta varaat ajan helposti hierontaan:

kuumakivihieronta rentouttaa
hierontaa klassisen hieronnan ottein

HOITAVA KLASSINEN HIERONTA

Klassinen hieronta

30 min 35€
45 min 44€
60 min 54€
75 min 62€ 
90 min 72€
120min 95€
Teen pidempiä (75min ->) klassisen hieronnan aikoja vain naisille, poikkeuksena lahjakortin saaneet.  

Koulutetun hierojan tekemä klassinen hieronta on lähes jokaiselle sopiva hoitomuoto. Haluat vain hetken pysähdyksen arkeen tai sinulla on enemmän vaivoja, mitä voisi helpottaa hieronnalla. Hieronta toteutetaan aina toiveiden mukaisesti ja voimmakkuus sovitetaan jokaiselle sopivaksi. Hieronnassa käytetään monipuolisesti erilaisia otteita ja tempo on rauhallinen.

RENTOUTTAVAT HIERONNAT

Hetki Sinulle - Rentouttava klassinen hieronta

60 min 58€
75 min 68€ 
90 min 78€
120 min 98€

Rentouttavassa klassisessa hieronnasta kokovartalo käsitetellään pehmein ja rauhallisin ottein. Valittavissa myös ihanan tuoksuinen voide korostamaan rentoutusta.

Mielenrauhaa - klassinen päähieronta

30 min 38€
45 min 48€ 
60 min 58€
75 min 68€

Klassisessa päähieronnassa hoidetaan erityisesti niska-hartian, pään, kasvojen ja rintalihasten kireyksiä hellin ottein. Ihana hetki omaa aikaa rauhoittuen ja antaen mielen levätä. Erityisen hyvä hoito väsymyksestä ja kiireestä kärsiville, pääkipuiselle sekä jokaiselle niskavaivaiselle. Hoito tehdään useimmiten istualteen ja selinmakuulta, mutta myös toivomuksesta kokonaan hierontapöydällä.

Äidinrakkaus - klassinen raskausajan hieronta

45 min 48€
60 min 58€
75 min 68€

Lempeää kehonhuoltoa odottavalle äidille. Hieronta tehdään tyynyillä tukien, mukavissa asennoissa, lähes kokovartalon alueelle. Hierontaa rauhallisin klassisin ottein, toiveiden mukaisesti. Hieronnassa voidaan käsitellä jalkojen, selän, käsien, pään ja kasvojen alueita toiveiden mukaisesti. Hoito rentouttaa ja hoitaa ihanasti.

Taivaalliset kivet –kuumakivihieronta

1 h 70€
1 h 15min 80€

1 h 30min 90€

Taivaallisen ihana ja lämmin hieronta kivien kera. Lämpö rentouttaa lihaksia ja mieltä tehokkaasti. Hierontaan kuuluu myös hemmotteleva päänahan ja kasvojen hieronta. Herkullisen tuoksuisen voiteen saat valita toiveidesi mukaan. Hinnat sisältävät alv24.

Rentoutujan Unelma

2 h 110€

Tässä kahden tunnin hemmottelevassa hieronnassa saat nauttia kaikista hemmotteluhoidoista yhdessä. Ihana yhdistelmä hemmottelevaa kokovartalon hierontaa, kuumakivihierontaa ja päänhierontaa. Valittavissasi ovat herkullisen tuoksuiset sheavoiteet, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Myös hajusteeton vaihtoehto. Täydellinen kokonaisvaltainen hemmottelu kiireettömästi, rauhassa rentoutuen. Hinta sisältää alv24.

Rentouttavia hierontahetkiä toivottaen, Riikka

hierontaa sinun tarpeisiin