Hierontaa Turun Uittamolla

HIERONNAT JA HINNASTO

Hierojana toimii ammattitutkinnon suorittanut, koulutettu hieroja Riikka. Hierontaa sinun tarpeisiin: lihaskipuihin, säännölliseen kehonhuoltoon ja rentoutumiseen. Tervetuloa Turun Uittamolle!

HierontaStudio Säde valikoimasta voit valita tehokkaan klassisen hieronnan tai jonkin ihanista hemmotteluhieronnoista.

Hierojan tekemä hieronta.

Tiloissa pääset nauttimaan kiireettömästä ilmapiiristä, rauhallisesta musiikista ja saat makoilla hierontapöydällä pehmeillä pyyhkeillä. Lämpöpatja on tarvittaessa käytössä ja hieronnassa peitellään halutessasi hyvin, jotta kylmä ei pääsisi tulemaan. Hieronnan aikana saa olla ihan hiljaa, mikä vain sinusta tuntuu mukavalle.

Viileämpinä vuoden aikoina käytössä on myös savitäytteinen lämpöpakkaus.

Maksutavat löydät ajanvaraus ja sijainti -sivulta.

Lahjakortit hierontaan Gifti kaupasta TÄSTÄ.

Jos et löydä valmiiksi kaipaamaasi hierontahoitoa, ole yhteydessä ja räätälöidään sinulle mieleinen hoito! 

Lämpimästi tervetuloa!

Nettiajanvarauksesta varaat ajan helposti hierontaan:

Hierojan tekemä hieronta.

Klassinen hieronta

30 min 32 €
45 min 40 €
60 min 50 €
75 min 58 €
90 min 68 €

Hinnasto 1.2.2021 alkaen:

30 min 34 €
45 min 42 €
60 min 52 €
75 min 60 €
90 min 70 €

Koulutetun hierojan tekemä klassinen hieronta on lähes jokaiselle sopiva hoitomuoto. Haluat vain hetken pysähdyksen arkeen tai sinulla on enemmän vaivoja, mitä voisi helpottaa hieronnalla. Hieronta toteutetaan aina toiveiden mukaisesti ja voimmakkuus sovitetaan jokaiselle sopivaksi. Hieronnassa käytetään monipuolisesti eri otteita ja tempo on rauhallinen. Hierontavoide on hajusteeton.

Jos olet epävarma voitko tulla hierontaan, niin varmistathan asian lääkäriltäsi tai voit kysyä hierojalta neuvoa. Ethän tule hierontaan kuumeessa tai flunssassa.

Hieronnan vaikutusta voidaan tehostaa lämpötyynyllä. Lämpö vaikuttaa syvälle lihaksiin rentouttaen ja verenkiertoa lisäten.

Hemmotteluhieronnat

Hierojan tekemä kuumakivihieronta.

Hetki sinulle -hemmotteleva kokovartalohieronta

1 h 65 €
1 h 15 min 75€
1 h 30 min 85€

Hieronnassa käytetään ihoa hellivää sheavoidetta, jonka tuoksun pääset valitsemaan hoidon alussa.

  • Suklaa
  • Mango
  • Mansikka-Guava
  • Appelsiini-Chili
  • Hajusteeton

Hieronnassa käsitellään kokovartalo pehmein rauhallisin ottein, unohtamatta kasvoja ja päänahkaa. Tämä hoito on todellinen mielen ja kehon hemmotteluhetki!

Taivaalliset kivet –kuumakivihieronta

1 h 65 €
1,5 h 85 €

Taivaallisen ihana ja lämmin hieronta kivien kera. Lämpö rentouttaa lihaksia ja mieltä tehokkaasti. Hierontaan kuuluu myös hemmotteleva päänahan ja kasvojen hieronta. Herkullisen tuoksuisen voiteen saat valita toiveidesi mukaan.

Mielenrauha - hemmotteleva päähieronta

45 min 48 € 
60 min 58 €
75 min 68€

Todellinen mielen hemmotteluhetki. Rentouttavassa päähieronnassa käsitellään hartiaseutu ja niska, kasvot ja keskitytään päänahan hierontaan rauhallisin ottein.  Uutena lisäyksenä hartiaseutua käsitellään myös lämpösillä kivillä, tehostaen hieronnan vaikutusta. Erittäin rentouttavaa ja ripaus extra hemmottelua hoitoon! Hartiaseudun hierontavoiteen saat valita hoidon alussa, valittavana on tuoksuton tai tuoksullisia vaihtoehtoja. Tämä hoito on kuin intialainen päähieronta, mutta HierontaStudio Säteen omin hemmottelevin lisäyksin. Tule ihastumaan päähierontaan!

Hieronta sopii myös odottaville äideille.

Rentoutujan Unelma

2 h 100 €

Tässä kahden tunnin hemmottelevassa hieronnassa saat nauttia kaikista hemmotteluhoidoista yhdessä. Ihana yhdistelmä hemmottelevaa kokovartalon hierontaa, kuumakivihierontaa ja päänhierontaa. Valittavissasi ovat herkullisen tuoksuiset sheavoiteet mango, appelsiini-chili, mansikka-guava ja suklaa. Myös hajusteeton vaihtoehto. Täydellinen, kokonaisvaltainen hemmottelu rauhassa rentoutuen.

Tuoksujen voimaa - Aromaterapeuttinen hieronta

1 h 65 €
1 h 30 min 85 €

Aromaterapia hieronta on hieman muita hemmotteluja tehokkaampi hieronta, jossa tehostetaan aromaattisten tuoksujen kanssa hieronnan vaikutusta. Hoidon alussa tuoksut käydään läpi ja hieronta tehdään kokovartalolle toiveiden mukaisesti.

Äidin rakkautta - Hemmotteleva raskausajan hieronta

1 h 65 €
1 h 15 min 75 €

Ihanan rentouttava hemmotteluhetki tulevalle äidille. Hieronta tehdään tyynyillä tukien, mukavissa asennoissa, lähes kokovartalon alueelle. Hierontaa rauhallisin ottein, toiveiden mukaisesti. Hieronnassa voidaan käsitellä jalkojen, selän, käsien, pään ja kasvojen alueita. Hoidon alussa valitaan mieleinen voide, vaihtoehtoina on tuoksullisia ja tuoksuton vaihtoehto. Hieronnassa voi käydä synnytykseen asti, raskauden edetessä normaalisti. Rentouttavia hierontahetkiä!

Rentouttava käsi- tai jalkahieronta

30min 38€

 Käsihieronta: Käsien elvyttävä hieronta ihanan tuoksuisella shea-voiteella. Hoito tehdään selinmakuulta, asentoa voidaan kohottaa tyynyjen avulla.

Jalkahieronta: Jalat käsitellään aina polvista alaspäin rauhallisilla otteilla, keskittyen erityisesti jalkapohjien hierontaan. Hieronnassa käytetään kosteuttavaa shea-voidetta. Hoito tehdään selinmakuulta, asentoa voidaan kohottaa tyynyjen avulla.

HierontaStudion tunnelmaa.