Hieronnat ja Hinnasto

KLASSINEN HIERONTA JA HEMMOTTELUT

HierontaStudio Säde tarjoaa koulutetun hierojan palveluita Uittamolla Turussa. Voit tulla tehokkaaseen klassiseen hierontaan tai hemmotteluhierontaan.

Tiloissa pääset nauttimaan kiireettömästä ilmapiiristä, rauhallisesta musiikista ja saat makoilla pehmeillä pyyhkeillä. Lämpöpatja on tarvittaessa käytössä ja hieronnassa peitellään halutessasi hyvin, joten kylmä ei pääse tulemaan. Hieronnan aikana saa olla ihan hiljaa, mikä vain sinusta tuntuu mukavalle.

Viileämpinä vuoden aikoina käytössä on myös savitäytteinen lämpöpakkaus.

Maksutavat ovat kortti, käteinen, lahjakortti (studion oma, klikcard tai Gifti), ePassi hyvinvointi, Eazybreak hierontaseteli ja Smartum hieronta. 

Lahjakortit Gifti kaupasta TÄSTÄ  tai riikka@hierontastudiosade.fi studion oma lahjakortti.

Lämpimästi tervetuloa!

Klassinen hieronta

30 min 32 €
45 min 40 €
60 min 50 €
75 min 58 €
90 min 68 €
120 min 88 €

Klassinen hieronta on lähes jokaiselle sopiva hoitomuoto. Haluat vain hetken pysähdyksen arkeen tai sinulla on enemmän vaivoja, mitä voisi helpottaa hieronnalla. Hieronta toteutetaan aina toiveiden mukaisesti ja voimmakkuus sovitetaan jokaiselle sopivaksi. Hieronnassa käytetään monipuolisesti eri otteita ja tempo on rauhallinen. Hierontavoide on hajusteeton.

Jos olet epävarma voitko tulla hierontaan niin varmistathan asian lääkäriltäsi. Tai voit kysyä hierojalta neuvoa. Ethän tule hierontaan kuumeessa tai kovassa flunssassa.

Hieronnan vaikutusta voidaan tehostaa lämpötyynyllä. Lämpö vaikuttaa syvälle lihaksiin rentouttaen ja verenkiertoa lisäten.

Hemmottelut

Hetki sinulle -hemmotteleva kokovartalohieronta

1 h 65 €
1 h 15 min 75€
1 h 30 min 85€

Hieronnassa käytetään ihoa hellivää sheavoidetta, jonka tuoksun pääset valitsemaan hoidon alussa.

  • Suklaa
  • Mango
  • Mansikka-Guava
  • Appelsiini-Chili
  • Hajusteeton

Hieronnassa käsitellään kokovartalo pehmein rauhallisin ottein, unohtamatta kasvoja ja päänahkaa. Tämä hoito on todellinen mielen ja kehon hemmotteluhetki!

Taivaalliset kivet –kuumakivihieronta

1 h 65 €
1,5 h 85 €

Taivaallisen ihana ja lämmin hieronta kivien kera. Lämpö rentouttaa lihaksia ja mieltä tehokkaasti. Hierontaan kuuluu myös hemmotteleva päänahan ja kasvojen hieronta. Herkullisen tuoksuisen voiteen saat valita toiveidesi mukaan.

Mielenrauha, hemmotteleva päähieronta

45 min 48 €
60 min 56 €

Todellinen mielen hemmotteluhetki. Rentouttavassa päähieronnassa käsitellään hartiaseutu ja niska, kasvot ja keskitytään päänahan hierontaan rauhallisin ottein. Hartiaseudun hierontavoiteen saat valita hoidon alussa valittavana on tuoksuton tai tuoksullisia vaihtoehtoja. Kuin intialainen päähieronta.

Rentoutujan Unelma

2 h 100 €

Tässä kahden tunnin hemmottelevassa hieronnassa saat nauttia kaikista hemmotteluhoidoista yhdessä. Ihana yhdistelmä hemmottelevaa kokovartalon hierontaa, kuumakivihierontaa ja päänhierontaa. Valittavissasi ovat herkullisen tuoksuiset sheavoiteet mango, appelsiini-chili, mansikka-guava ja suklaa. Myös hajusteeton vaihtoehto. Täydellinen, kokonaisvaltainen hemmottelu!

Tuoksujen voimaa - Aromaterapeuttinen hieronta

1 h 65 €
1 h 30 min 85 €

Aromaterapia hieronta on hieman muita hemmotteluja tehokkaampi hieronta, jossa tehostetaan aromaattisten tuoksujen kanssa hieronnan vaikutusta. Hoidon alussa tuoksut käydään läpi ja hieronta tehdään kokovartalolle toiveiden mukaisesti.

Äidin rakkautta - Hemmotteleva raskausajan hieronta

1 h 65 €
1 h 15 min 75 €

Ihanan rentouttava hemmotteluhetki tulevalle äidille. Hieronta tehdään tyynyillä tukien mukavissa asennoissa lähes kokovartalon alueelle rauhallisin ottein. Hieronnassa voidaan käsitellä jalkojen, selän, käsien, pään ja kasvojen alueita. Hoidon alussa valitaan mieleinen voide ja toiveita kuullaan hieronnan kulusta. 

Hieronnat yrityksissä

Teen hierontoja myös yritysten tiloissa. Tuon mukanani hierontaan tarvittavat välineet, joten teidän täytyisi järjestää sopiva tila ja hierontaan tulijat. Hierottavien määrä riippuu hoidon kestosta (normaalisti 4-8 henkeä).

30 min 32 €
45 min 40 €
60 min 50 €