Kaarinassa ihanat hierontapalvelut

Hieronta Kaarina Piispanristi

Hierojana toimii ammattitutkinnon suorittanut, koulutettu hieroja Riikka. Hierontaa sinun tarpeisiin: lihaskipuihin, säännölliseen kehonhuoltoon ja rentoutumiseen. Tervetuloa hierontaan Kaarinan Piispanristille!

HierontaStudio Säde tarjoaa rentouttavia hierontapalveluita

tunnelmallinen hierontahuone

Hieronnat toteutetaan studion tunnelmallisissa tiloissa Kaarinan Piispanristillä. Pääset nauttimaan hieronnasta kiireettömässä ilmapiirissä, rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Lämpöpatja lämmittää mukavasti ja hieronnassa peitellään halutessasi hyvin, jotta kylmä ei pääsisi tulemaan. Hieronnan aikana saa olla ihan hiljaa, mikä vain sinusta tuntuu mukavalle. Hoidot toteutetaan aina sinun toiveiden mukaisesti!

Ajanvaraus: ajanvaraus ja sijainti -sivulta. 

Maksutapoina korttimaksun lisäksi epassi, edenred ja smartum (tarkistathan etukäteen että etuus käy hierontaan).

Lämpimästi tervetuloa!

Nettiajanvarauksesta varaat ajan helposti hierontaan:

kuumakivihieronta rentouttaa
hierontaa klassisen hieronnan ottein

HOITAVA KLASSINEN HIERONTA

Klassinen hieronta

30 min 35€
45 min 44€
60 min 54€
75 min 64€ 
90 min 74€

Pidemmät tehokkaammat klassisen hieronnan 75-90min ajat ovat toistaiseksi saatavilla vain naisille. Rentouttaviin hierontoihin ovat kaikki tervetulleita.

Koulutetun hierojan tekemä klassinen hieronta on lähes jokaiselle sopiva hoitomuoto. Haluat vain hetken pysähdyksen arkeen tai sinulla on enemmän vaivoja, mitä voisi helpottaa hieronnalla. Hieronta toteutetaan aina toiveiden mukaisesti ja voimmakkuus sovitetaan jokaiselle sopivaksi. Hieronnassa käytetään monipuolisesti erilaisia otteita ja tempo on rauhallinen.

RENTOUTTAVAT HIERONNAT

Hetki Sinulle - rentouttava klassinen hieronta

60 min 58€
75 min 68€ 
90 min 78€

Rentouttavassa klassisessa hieronnasta kokovartalo käsitetellään pehmein ja rauhallisin ottein. Sisältää rauhoittavan päähieronnan. Vartalovoiteista löytyy ihanan tuoksuisia vaihtoehtoja.

Mielenrauhaa - klassinen päähieronta

30 min 38€
45 min 48€ 
60 min 58€
75 min 68€

Klassisessa päähieronnassa hoidetaan erityisesti niska-hartian, pään, kasvojen ja rintalihasten kireyksiä hellin ottein. Ihana hetki omaa aikaa rauhoittuen ja antaen mielen levätä. Erityisen hyvä hoito väsymyksestä ja kiireestä kärsiville, pääkipuiselle sekä jokaiselle niskavaivaiselle. Hoito tehdään useimmiten istualteen ja selinmakuulta, mutta myös toivomuksesta kokonaan hierontapöydällä.

Äidinrakkaus - klassinen raskausajan hieronta

45 min 48€
60 min 58€
75 min 68€

Lempeää kehonhuoltoa odottavalle äidille. Hieronta tehdään tyynyillä tukien, mukavissa asennoissa, lähes kokovartalon alueelle. Hierontaa rauhallisin klassisin ottein, toiveiden mukaisesti. Hieronnassa voidaan käsitellä jalkojen, selän, käsien, pään ja kasvojen alueita toiveiden mukaisesti. Hoito rentouttaa ja hoitaa ihanasti.

Taivaalliset kivet –kuumakivihieronta

1 h 72€
1 h 15min 82€

1 h 30min 92€

Taivaallisen ihana ja lämmin hieronta kivien kera. Lämpö rentouttaa lihaksia ja mieltä tehokkaasti. Hierontaan kuuluu myös hemmotteleva päänahan ja kasvojen hieronta. Herkullisen tuoksuisen voiteen saat valita toiveidesi mukaan. Hinnat sisältävät alv24.

Rentouttavia hierontahetkiä toivottaen, Riikka

hierontaa sinun tarpeisiin