Elinvoimaaa jokaiseen päivään

ARCTIC NUTRITION

Virtaa ja voimaa tulevaan syksyyn! Kaipaatko sinäkin hieman lisää energiaa päiviisi? Kokeile Flow:ta! HierontaStudio Säde suosittelee asiakkailleen Flow -energiajuomaa, joka tehdään luonnollisista aineisosista. Itse juon kahvin aamulla ja flown päivällä, jolloin energiaa riittää ihanasti kokopäiväksi!

Olen jo pitkään seurannut Arctic Nutritionin tarinaa ja voin lämpimästi suositella sitä kaikille asiakkailleni! Olen aina ollut huono lisäravinteiden käyttäjä, mutta kuitenkin kiinnostusta käyttöön oli, koska tiesin että niistä hyötyisin. Lisäksi olen kaivannut kovasti lisäenergiaa päiviini! Ja lisääntynyt kahvin juonti ei itsestäni tuntunut hyvältä. Tykkään hirmuisesti työstäni ja haluan antaa siinä kaikkeni, joten energiatasot pitää olla kunnossa.

Tässä esiteltynä lyhyesti Artic Nutritionin tuotteet 

ENERGIAA PÄIVIIN

Kolmivaikutteinen: tehostaa rasvanpolttoa, antaa suojaa ja lisää energiaa päiviisi.

Makuina TYRNI ja PUOLUKKA.

Ei sisällä tauriinia tai lisättyä sokeria. Gluteeniton, maidoton ja vegaaninen. Sisältää nokkosta, guaranaa ja steviaa. Kätevä annospussi missä tuote geelimäisessä muodossa. Voit nauttia veteen sekoitettuna tai esim smoothieen.

Vinkki! Jämät tyrni energia juomasta voi käyttää kasvoille (tummat silmänaluset/pussit tms) tai muulle iholle, joka tarvitsee hoivaa.  

LUONTAINEN VAHVA D3-VITAMIINI

Tutkitusti tärkeä vitamiini elimistölle Suomen pimeydessä. 

Sisältää luontaista A-vitamiinia, tukee vastustuskykyä ja tuotteessa myös supermarja tyrnin hyödyt (tukee mm. suoliston ja sydämen toimintaa, sisältää runsaasti c-vitamiinia). Purutabletin saa helposti puolitettua.

OMEGA -3, -6 JA -9

Omega-rasvahapot ovat tutkitusti välttämättömiä. Niitä tarvitsevat niin aivot, sydän kuin niveletkin. Rasvahappojen lisäksi tuote sisältää marjoista siemenöljyjä (sisältäen antioksidantteja sekä vitamiineja).

VASTUSTUSKYKYÄ 

Sisältää B12-vitamiinia. Auttaa vähentämään väsymystä ja palautumaan urheilusuorituksesta, tukee vastustuskykyä. Ternimaito on tutkitusti tehokasta ja sitä entisestään tehostamassa on mustikka.

ENERGIAPOMMI PUOLUKASTA JA NONI-HEDELMÄSTÄ

Lisää vireyttä päiviin luonnon omista raaka-aineista.

LUONTAINEN MONIVITAMIINI

Tässä yhdistettynä kaksi tehokkainta superfoodia. Sopii jokaiselle, mutta hyvä myös paljon liikkuville ja painonhallintaan.

Hyvin kattavat tuotesisällöt löydät Arctic Nutritionin nettisivuilta kohdasta tuotteet. Pääset sivuille verkkokaupan linkin kautta.

OSTOTAVAT:

VERKKOKAUPPA, voit tilata tuotteita suoraan verkkokaupasta ilman sitoutumista.

Lisäksi on olemassa kanta-asiakkuus ja vip asiakkuus, josta annan mielellänni lisätietoja. Vip-asiakkuudella pääset helpolla, saat tuotteet kotiin jatkuvalla tilauksella. Kauttani pystyt liittymään myös Arcticin edustajaksi.

HIERONTASTUDIO SÄDE -TILOISTA NOUTAEN ETUKÄTEISTILAUKSELLA. Laita minulle viestiä riikka@hierontastudiosade.fi niin kerron hierontastudion ajankohtaisen hinnaston ja seuraavan tilauspäivän. Voit napata tuotteet mukaan hierontakäynnin yhteydessä tai voimme sopia erikseen noutoajan. Löydät studion aivan Turun ja Kaarinan rajalta osoitteesta Piispanristintie 2 c.