HierontaStudio ja Trimmaamo Säde esittely

ESITTELY

                                                                                                                    Päivitetty 11.11.2022

Hei, kiva että löysit sivuilleni ja haluat kuulla palveluistani enemmän!  

Olen Riikka ja toimin ihmisten hierojana, koirahierojana ja olen trimmaaja opintojen loppusuoralla. Asun Piikkiössä ihanassa vanhassa rintamamiestalossa, aviomieheni ja kahden hurmaavan koiran kanssa. Olen toiminut ihmisten hierojana jo vuosia, perustaen yritykseni vuonna 2013. Koirahierojaksi valmistuin 2020 ja trimmaajaksi olisi tarkoitus valmistua vuonna 2023. 

Olen kotoisin Tampereelta, valmistuin sieltä hierojan ammattitutkintoon. Olen tämän lisäksi käynyt erilaisia hemmotteluhieronta koulutuksia, sekä kehittänyt osaamistani mm. fascian, triggerpisteiden ja mobilisoinnin parissa. 

Oma hierontatyylini on rauhallinen, kehoa kuulosteleva, varma ja rentouttava. Pyrin kuuntelemaan asiakasta mahdollisimman hyvin voimakkuuden ja toiveiden suhteen, antaen kuitenkin oman arvioni parhaasta hoitomuodosta. Luonani käy monenlaisia asiakkaita, niitä jotka tarvitsevat napakampaa otetta, mutta myös niitä joille hellä kosketus on jo erittäin tehokasta. Itselle tämän painottaminen onkin tärkeää, on hyvin henkilökohtaista, mikä on riittävä voimakkuus ja välillä se voi vaihdella. Eli minulle saa kertoa toiveista ja pyrin ne huomioimaan hieronnassa.

HierontaStudio Säde on tunnelmallisesti sisustettu. Pyrin tekemään tilasta mahdollisimman rauhallisen, saat hieronnan aikana kuunnella rauhoittavaa musiikkia ja hierontapöydällä pääsee makoilemaan pehmeillä pyyhkeillä, nauttien tarvittaessa lämpöpatjan lämmöstä. Hieronnassa saa olla ihan hiljaa, mikä vain tuntuu sinusta hyvälle. Pyrin hierontatilalla ja tyylilläni luomaan kokonaisvaltaisen rentoutumisen, kuitenkin niin että hieronta on tehokasta juuri sinun toiveitasi ajatellen.  

Koirahieronta palveluille on kokoajan kasvavassa määrässä kysyntää ja teen hierontoja pääsääntöisesti kotikäynteinä nykyisin. Valmistuin koirahierojaksi eläintenhoidon at:sta Taitotalosta. Koirien kanssa työskentely on ollut itselle erittäin palkitsevaa, mikään ei ole parempi tunne kuin saada koiran luottamus ja huomata ero koiran hyvinvoinnissa. Koirien hieronnassa tyylini on rauhallinen, lempeän määrätietoinen, ohjaava ja koiran viestejä kuunteleva. 

Perustin keväällä 2022 aputoiminimen Trimmaamo Säde. Tämä vuosi on ollut muutosten aikaa ja olen etsinyt paikkaa, missä saisin parhaan aloituksen trimmaajan uralle. Työskentelen nyt Salon Mustissa ja Mirrissä koirahierojana ja trimmaajana. Trimmaajan työ on hieman haastavampaa, todella intensiivistä ja sitä täytyy vain tehdä, jotta sen oppii. Kuitenkin se on mitä parhainta, kohtaan mitä ihanimpia koiruuksia ja pystyn auttamaan omistajia turkin hoidossa. Mustilla ja Mirrillä on oma ajanvaraus järjestelmä, joten ajanvaraukset tapahtuvat heidän kauttaan, tietenkin jos sopivaa aikaa ei löydy niin saa aina laittaa viestiä niin pystyn katsomaan tilannetta. Saloon on Turusta 30min matka!

Vuonna 2022 on ollut tapahtumarikas: trimmaaja uran aloitus, hierontatilojen siirtyminen Piispanristillä, koirahieronnan kotikäyntien aloitus ja henkilökohtaisessa elämässä on tapahtunut paljon. Kiitos kuuluu kuitenkin juuri sinulle, joka käytät palveluitani ja erityisesti niille jotka seuraavat perässäni aina hierontatilasta toiseen. KIITOS! Viime vuodet ovat olleet haasteelliset kaikille ja loppua nyt ei hetkeen näy, joten arvostan ihan jokaista joka pystyy käyttämään palveluita.

HierontaStudio Säde nimi juontaa nimensä koirastani. Minulle Säde tarkoittaa suurta iloa, onnea ja auringon kaunista Sädettä. Jotain yhtä ihanaa, hyväntuulista ja kaunista kuin koirani ovat. Säde-nimellä on paljon merkitystä itselle ja parhaani yritän, että myös asiakkaani saavat sädehtivää ja aurinkoista palvelua. 

Oikein lämpimästi tervetuloa! ♥

Terveisin,
Riikka

Klassinen hieronta – Hemmotteluhieronnat – Koirahieronta – Trimmaus

Riikka - HierontaStudio Säde hieroja.