HierontaStudio Säde: Hierojan esittely

Hei,

Nimeni on Riikka ja toimin hierojana hierontastudiolla. Olen toiminut päätoimisena hierojana Turussa 2013 vuodesta lähtien ja studiolla toiminta käynnistyy 2020 tammikuussa. 

Olen käynyt Tampereella hierojan ammattitutkinnon, jonka jälkeen olen lisäkouluttautunut erilaisten hemmotteluhoitojen parissa ja lisännyt osaamistani myös klassiseen hierontaan. Mm. fascia, triggerpiste käsittely ja mobilisointi.

Valmistuin koirahierojaksi Taitotalosta Helsingistä joulukuussa 2020, Suomen laajimmasta koulutuksesta, eläintenhoidon ammattitutkintoon osaamisalana koirahieronta. Eläimet, ja erityisesti koirat, ovat itselle olleet aina tärkeitä! Ensimmäinen ammattini oli hevosten parissa ja olen nyt onnellinen, että eläimet ovat jälleen osa työtäni. Seuraavaksi vuonna 2022 tulen opiskelemaan Paimion Liviassa eläintenhoidon at osaamisalana eläinten trimmaaminen.

HierontaStudio Säde sai alkunsa haaveesta perustaa oma hierontapalveluita tarjoava paikka, johon jokaisen on helppo tulla oli lähtötilanne mikä tahansa. Haluan luoda tilan joka on kauniisti ja tunnelmallisesti sisustettu, jossa on ihana rentoutua rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Haluan panostaa myös yksityiskohtiin, kuten hierontapöydällä saa makoilla pehmeillä pyyhkeillä ja tarpeen mukaan saa nauttia lämpöpatjan lämmöstä.

Hieronta voi olla tehokasta hieman tunnelmallisemmassakin ympäristössä. 🙂 Ja koenkin että tehokas hieronta yhdistettynä rauhalliseen ympäristöön luokin kokonaisvaltaisemman rentoutumisen. Mieli ja keho kiittävät. 🙂

Nimi HierontaStudio Säde sai alkunsa rakkaudesta koiriini. Omistan kaksi hurmaavaa koiraa, vanhempi heistä on Masi (kooikerhondje) ja nuorempi on Säde (bordercollie). Heidän kanssa harrastan vaihtelevasti eri lajeja, tällä hetkellä päälaji on rally-toko ja agility.

Minulle Säde tarkoittaa suurta iloa, onnea ja auringon kaunista Sädettä. Jotain yhtä ihanaa, hyväntuulista ja kaunista kuin koirani ovat. Joten Säde-nimellä on paljon merkitystä itselle ja parhaani yritän, että myös asiakkaani saavat sädehtivää ja aurinkoista palvelua.

Oikein lämpimästi tervetuloa! ♥

Terveisin,
Riikka

Hierontapalvelut löydät Turun Uittamolta.

Riikka - HierontaStudio Säde hieroja.
päähieronta-hierojan-tekemänä.
tehokas - klassinen hieronta.