HierontaStudio ja Trimmaamo Säde esittely

ESITTELY

Hei, 

Kiva että löysit sivuilleni ja haluat kuulla palveluistani enemmän!  

Olen Riikka ja toimin ihmisten hierojana, koirahierojana ja olen parhaillaan trimmaaja opiskelija. Asun Piikkiössä ihanassa vanhassa rintamamiestalossa, aviomieheni ja kahden hurmaavan koiran kanssa. Olen toiminut ihmisten hierojana jo vuosia, perustaen yritykseni vuonna 2013. Koirahierojaksi valmistuin 2020 ja trimmaajaksi olisi tarkoitus valmistua vuonna 2023. 

Olen kotoisin Tampereelta, valmistuin sieltä hierojan ammattitutkintoon. Olen tämän lisäksi käynyt erilaisia hemmotteluhieronta koulutuksia, sekä kehittänyt osaamistani mm. fascian, triggerpisteiden ja mobilisoinnin parissa. 

Oma hierontatyylini on rauhallinen, kehoa kuulosteleva, varma ja rentouttava. Pyrin kuuntelemaan asiakasta mahdollisimman hyvin voimakkuuden ja toiveiden suhteen, antaen kuitenkin oman arvioni parhaasta hoitomuodosta. Luonani käy monenlaisia asiakkaita, niitä jotka tarvitsevat napakampaa otetta, mutta myös niitä joille hellä kosketus on jo erittäin tehokasta. Itselle tämän painottaminen onkin tärkeää, on hyvin ihmiskohtaista, mikä on riittävä voimakkuus.

HierontaStudio Säde on tunnelmallisesti sisustettu. Pyrin tekemään tilasta mahdollisimman rauhallisen, saat hieronnan aikana kuunnella rauhoittavaa musiikkia ja hierontapöydällä pääsee makoilemaan pehmeillä pyyhkeillä, nauttien tarvittaessa lämpöpatjan lämmöstä. Hieronnassa saa olla ihan hiljaa, mikä vain tuntuu sinusta hyvälle. Pyrin hierontatilalla ja tyylilläni luomaan kokonaisvaltaisen rentoutumisen, kuitenkin niin että hieronta on tehokasta juuri sinun toiveitasi ajatellen.  

Koirahieronta palveluille on kokoajan kasvavassa määrässä kysyntää, mikä on tietenkin aivan loistavaa. Valmistuin koirahierojaksi eläintenhoidon at:sta Taitotalosta. Koirien kanssa työskentely on ollut itselle erittäin palkitsevaa ja aivan paras päätös. Mikään ei ole parempi tunne kuin saada koiran luottamus ja huomata ero koiran hyvinvoinnissa. Teen koirahierontaa hierontastudiolla, trimmaamolla ja kotikäyntien muodossa. 

Perustin keväällä 2022 aputoiminimen Trimmaamo Säde. Tämän on tarkoitus selkeyttää palveluitani koirien trimmauspuolelle. Tämä vuosi onkin muutosten aikaa, kun aloitan tekemään torstaisin trimmausta Liedon Karvakorvien tiloissa. Kaksi erillistä nimeä juurikin sillä, koska työskentelen jatkossa kahdessa eri osoitteessa.  

Vuonna 2022 hierontapalvelut muuttavat Kaarinaan Piispanristille, mikä mahdollistaa unelmani tehdä töitä ihmisten sekä laajenevassa määrin koirien parissa. Kummastakaan en tule luopumaan ja molemmat (tai kaikki) työt ovat yhtä rakkaita. Olenkin siitä onnekas, että teen työtä josta todella nautin! Siitä iso KIITOS kuuluukin kaikille, jotka käyttävät palveluitani.   

Nimi Säde juontaa nimensä koirastani. Minulle Säde tarkoittaa suurta iloa, onnea ja auringon kaunista Sädettä. Jotain yhtä ihanaa, hyväntuulista ja kaunista kuin koirani ovat. Joten Säde-nimellä on paljon merkitystä itselle ja parhaani yritän, että myös asiakkaani saavat sädehtivää ja aurinkoista palvelua. 

Oikein lämpimästi tervetuloa! ♥

Terveisin,
Riikka

Klassinen hieronta – Hemmotteluhieronnat – Koirahieronta – Trimmaus

Riikka - HierontaStudio Säde hieroja.
päähieronta-hierojan-tekemänä.
tehokas - klassinen hieronta.