Elinvoimaaa jokaiseen päivään

ARCTIC NUTRITION

Kaipaatko sinäkin hieman lisää energiaa päiviisi? Tahtoisitko käyttää suomalaisia lisäravinteita, joissa käytetään maailman puhtaimpia ainesosia mm. marjoja suoraan Suomen lapista?

Olen jo pitkään seurannut Arctic Nutritionin tarinaa ja nyt voin lämpimästi suositella sitä kaikille asiakkailleni! Olen innoissani tuotteista. Olen aina ollut huono lisäravinteiden käyttäjä, mutta kuitenkin kiinnostusta käyttöön oli, koska tiesin että niistä hyötyisin. Itselleni oli siksi erityisen tärkeää löytää tuotesarja, jonka laatuun ja tehoon uskon. Lisäksi olen kaivannut kovasti lisäenergiaa päiviini! Tykkään hirmuisesti työstäni ja haluan antaa siinä kaikkeni, joten energiatasot pitää olla kohdallansa. Huomasin että kahvin juonti alkoi lisääntymään, ja lisäksi vaikka aina olen puhunut kielteisesti energiajuomista, huomasin niitä kokeilevani. Sitten onnekseni muistin Arcticin! Tammikuussa saapui markkinoille aivan uudenlainen energiajuoma, joka on jotain mitä jokaisen kannattaa itse kokeilla. Flow- on tärkein syy miksi olen tässä nyt tarjoamassa teille rakkaat asiakkaani Arctic Nutritionin tuotteita. Energiaa riittää ihanasti työpäiviin ja mikä parasta vielä työpäivien jälkeen kotiin. Suostittelen kokeilemaan!

Tässä esiteltynä lyhyesti Artic Nutritionin tuotteet 

ENERGIAJUOMA JOSTA KAIKKI PUHUVAT

Kolmivaikutteinen: tehostaa rasvanpolttoa, antaa suojaa ja lisää energiaa päiviisi.

Ei sisällä tauriinia tai lisättyä sokeria. Gluteeniton, maidoton ja vegaaninen. Sisältää puolukkaa, nokkosta, guaranaa ja steviaa. Kätevä annospussi missä tuote geelimäisessä muodossa.

LUONTAINEN VAHVA D3-VITAMIINI

Tutkitusti tärkeä vitamiini elimistölle Suomen pimeydessä. 

Sisältää luontaista A-vitamiinia, tukee vastustuskykyä ja tuotteessa myös supermarja tyrnin hyödyt (tukee mm. suoliston ja sydämen toimintaa, sisältää runsaasti c-vitamiinia). Purutabletin saa helposti puolitettua.

OMEGA -3, -6 JA -9

Omega-rasvahapot ovat tutkitusti välttämättömiä. Niitä tarvitsevat niin aivot, sydän kuin niveletkin. Rasvahappojen lisäksi tuote sisältää marjoista siemenöljyjä (sisältäen antioksidantteja sekä vitamiineja).

VASTUSTUSKYKYÄ 

Sisältää B12-vitamiinia. Auttaa vähentämään väsymystä ja palautumaan urheilusuorituksesta, tukee vastustuskykyä. Ternimaito on tutkitusti tehokasta ja sitä entisestään tehostamassa on mustikka.

ENERGIAPOMMI PUOLUKASTA JA NONI-HEDELMÄSTÄ

Lisää vireyttä päiviin luonnon omista raaka-aineista.

LUONTAINEN MONIVITAMIINI

Tässä yhdistettynä kaksi tehokkainta superfoodia. Sopii jokaiselle, mutta hyvä myös paljon liikkuville ja painonhallintaan.

KUUSI ARKTISTA MARJAA YHDISTETTYNÄ NELJÄÄN YRTTIIN

Lisää voimaa ja energiaa ja solusuojaa jokaiseen päivään. Laaja ravintoainesisältö, sisältää myös marjojen siemenöljyt.

Hyvin kattavat tuotesisällöt löydät Arctic Nutritionin nettisivuilta kohdasta tuotteet. Pääset sivuille verkkokaupan linkin kautta.

OSTOTAVAT:

VERKKOKAUPPA, voit tilata tuotteita verkkokaupasta.

Lisäksi on olemassa kanta-asiakkuus ja vip asiakkuus, josta annan mielellänni lisätietoja. Vip-asiakkuudella pääset helpolla, saat tuotteet kotiin jatkuvalla tilauksella. Kauttani pystyt liittymään myös Arcticin edustajaksi.

HIERONTASTUDIO SÄDE -TILOISTA NOUTAEN, suosittelen etukäteistilausta. Laita minulle viestiä riikka@hierontastudiosade.fi tai 040 220 6125 niin kerron hierontastudion ajankohtaisen hinnaston. Voit napata tuotteet mukaan hierontakäynnin yhteydessä tai voimme sopia erikseen noutoajan.